Goed nieuws: de fysiotherapeuten van SGE mogen sinds 1 mei weer patiënten behandelen. Natuurlijk zorgen we dat uw bezoek veilig is volgens de richtlijnen van het RIVM. Daar hebben we uw hulp bij nodig.

 

Heeft u corona, of bent u korter dan 2 weken geleden genezen van corona? Heeft u een huisgenoot/gezinslid met corona? Of heeft uw huisgenoot corona korter dan 2 weken geleden gehad? Heeft u of een huisgenoot nu symptomen (verkoudheid, niezen, hoesten, keelpijn, benauwdheid, koorts)? Dan vragen we u voorafgaand aan uw bezoek ons te bellen.

 

Spelregels rondom uw bezoek:

- Geen handen schudden

- Neem uw eigen badhanddoek mee

- Was uw handen voor en na de afspraak

- Kom alleen. Als dat niet kan mag maximaal één ouder/begeleider mee

- Hoest en nies in je elleboog

- Houd 1,5 meter afstand van andere patiënten ook in de wachtruimte en op de trap

- Kom niet te vroeg op uw afspraak, maximaal 5 minuten van tevoren

 

Als nodig zal de fysiotherapeut gebruik maken van persoonlijke beschermingsmiddelen. Mogelijk vragen we ook u om een mondkapje te dragen.  

Samen zorgen we zo voor een veilig bezoek aan de fysiotherapeut.

For English, please use Google Translate (in the right corner of this page).Delen

Informatie

Geplaatst
22 mei 2020

Onderwerp(en)
Algemeen
Uitgelicht
Middagsluiting apotheek in zomerperiode
Middagsluiting apotheek in zomerperiode
Geplaatst: 26 juni 2020

Tijdens de maanden juli en augustus is de apotheek gesloten van 12.30 – 13.30 uur. Dit vanwege het samenvoegen van teams van de apotheken i.v.m. het coronavirus. Dit geldt van 01-07-2020 t/m 31-08-2020.

Week van de teek
Week van de teek
Geplaatst: 23 juni 2020

Het is de week van de teek. Teken kunnen ziektes overbrengen. Hoe u goed op teken kunt controleren ziet u in bijgaande korte film.

Jaarbeeld 2019
Jaarbeeld 2019
Geplaatst: 26 mei 2020

Met trots presenteren we u het SGE jaarbeeld 2019! In dit digitale document komen onze patiënten, Raden en medewerkers aan het woord over de belangrijkste ontwikkelingen in het afgelopen jaar. Veel leesplezier!

Check de sport- en beweegtips
Check de sport- en beweegtips
Geplaatst: 22 mei 2020

Dat u door voldoende te bewegen gezond, fit en vrolijk kunt blijven, dat wisten we al. Zo wordt de kans op hoge bloeddruk, hart- en vaatzieken, longklachten, depressie, suikerziekte en vele andere chronische ziekten door bewegen en sporten op langere termijn stukken kleiner. Echter, in deze tijden van het coronavirus, komt bewegen en sporten onder druk te staan. Samen met het Amsterdam Universitair Medisch Centrum, de Koninklijke Nederlandse Voetbalbond, de Vereniging voor Sportgeneeskunde, heeft NOC*NSF een document opgesteld met sport- en beweegadviezen in tijden van het coronavirus.

Vacaturenieuws
Vacaturenieuws
Geplaatst: 22 mei 2020

SGE is op zoek naar huisartsen voor een aantal locaties in Eindhoven. Elk gezondheidscentrum van SGE heeft zijn eigen identiteit en dynamiek. Dit is afhankelijk van de wijk waarin het centrum is gevestigd, de patiëntenpopulatie, de grootte van het centrum en de collega’s.

Veilig naar de fysiotherapeut
Veilig naar de fysiotherapeut
Geplaatst: 22 mei 2020

Goed nieuws: de fysiotherapeuten van SGE mogen sinds 1 mei weer patiënten behandelen. Natuurlijk zorgen we dat uw bezoek veilig is volgens de richtlijnen van het RIVM. Daar hebben we uw hulp bij nodig. Lees in dit artikel meer over de spelregels rondom uw bezoek.