For English, please use Google Translate in the right corner of this page.

Komende week op 1, 2 en 3 november is er nog gelegenheid voor de griepvaccinatie in de Tennishal aan de Vijfkamplaan 10 te Eindhoven.

Er is extra ruimte gecreëerd om iedereen die dat wil een griepvaccinatie te kunnen geven. U kunt een afspraak maken via vaccinatieplanner.nl. Uitleg hierover vindt u in de uitnodigingsbrief die u ontvangen heeft.

Deze extra plekken zijn alleen voor de griepvaccinatie.

Indien u ook een pneumokokken vaccin nodig heeft dan komt u daarvoor op een wachtlijst (via vaccinatieplanner) en krijgt u per mail bericht wanneer deze vaccinatie in de eigen huisartspraktijk kan plaatsvinden.

Omdat we niet weten wanneer de pneumokokken vaccins weer aangevuld zijn vragen we u volgende week te komen voor de griepprik.

Als u, door ziekte of een andere reden, niet in staat bent geweest om invulling te geven aan de afspraak die u in de eerste vaccinatie week gemaakt had, dan kunt u (met de uitnodigingsbrief) naar de Tennishal komen op 1, 2 of 3 november tussen 12.30u en 18.00u.
Delen

Informatie

Geplaatst
28 oktober 2021

Onderwerp(en)
Algemeen
Uitgelicht
GEZOCHT: deelnemers patiëntenpanel ter verbetering hartzorg
GEZOCHT: deelnemers patiëntenpanel ter verbetering hartzorg
Geplaatst: 17 januari 2022

Heeft u in de afgelopen 5 jaar een hartaandoening gehad en wilt u een bijdrage leveren aan het beter maken van de hartzorg? Dan nodigen wij u graag uit om met ons samen te werken als deelnemer patiëntpanel voor verbetering van de hartzorg.

Boostervaccinatie | Registratie in CoronaCheck-app
Boostervaccinatie | Registratie in CoronaCheck-app
Geplaatst: 29 december 2021

Heeft u via SGE een boosterprik gehad? U kunt dan binnenkort een vaccinatiebewijs in uw CoronaCheck-app uploaden. Momenteel zijn we druk bezig om alle gegevens te verwerken. De verwachting is wel dat dit enige tijd kan duren. We vragen hiervoor uw geduld en begrip.

Boostervaccinatie
Boostervaccinatie
Geplaatst: 23 december 2021

We doen er alles aan om massaal te boosteren. De GGD’en schalen daarbij gigantisch op. Ook SGE gaat de GGD helpen met het boosteren van alle 60 plussers.

SGE wenst u fijne feestdagen!
SGE wenst u fijne feestdagen!
Geplaatst: 23 december 2021

SGE wenst u en uw dierbaren fijne en warme feestdagen en bovenal een gezond 2022! SGE wishes you and your loved ones a lovely holiday and above all a healthy 2022!

SGE leidt op!
SGE leidt op!
Geplaatst: 22 december 2021

SGE, DOH Zorggroep en SUMMA college slaan de handen ineen om studenten gezamenlijk op te leiden.

Gewijzigde sluitingstijden Apotheek
Gewijzigde sluitingstijden Apotheek
Geplaatst: 20 december 2021

Op Kerstavond (24 december) en Oudjaarsavond (31 december) sluit uw SGE Apotheek om 16.00 uur. De afhaalautomaten blijven wel na deze tijd open. On Christmas Eve (24 December) and New Years Eve (31 December) the SGE Apotheek closes at 4 pm. The pick-up machines will remain open.