Tandarts, de heer Marc de Hond, met pensioen
Per 1 december 2022 zal tandarts, de heer Marc de Hond van tandartspraktijk SGE Meerhoven met pensioen gaan. Zijn praktijk zal worden overgenomen door mevrouw Diana Rasouli-Stalpers. SGE zal vanaf dit moment geen eigenaar meer zijn.

Mevrouw Rasouli-Stalpers stelt zich graag aan u voor:
Mijn naam is Diana Rasouli-Stalpers. Ik heb tandheelkunde gestudeerd aan de Radboud Universiteit in Nijmegen en woon nu al 10 jaar met mijn partner in Eindhoven. Samen hebben wij een dochter van 2 jaar, 2 hondjes en er is een baby op komst. Na 11 jaar werken als tandarts en Chef de Clinique voor Samenwerkende Tandartsen werd het voor mij tijd een eigen praktijk te runnen. De pensioenplannen van de heer de Hond kwamen dan ook als een ideale kans om dit te realiseren. Ik werk als algemeen tandarts en heb veel ervaring met angstpatiënten. Het belangrijkste aspect van patiënten behandelingen is voor mij de vertrouwensband. Alleen vanuit vertrouwen kun je verder bouwen.

Openingstijden
De tandartspraktijk van mevrouw Rasouli-Stalpers is van maandag tot en met donderdag geopend van 08.30 tot 17.00 uur en op vrijdag van 08.30 tot 12.00 uur. De tandartsassistentes (Thea Frieling, Elly Spruijt en Merula van Doremalen) en de kindertandverzorgende (Monique Fransen) die momenteel in de praktijk werkzaam zijn zullen ook gaan werken in de nieuwe praktijk.

Verlof
Mevrouw Rasouli-Stalpers gaat nog eerst per 1 december met zwangerschapsverlof, gedurende haar verlof zal de heer de Hond de praktijk waarnemen. Vanaf 1 maart 2023 keert mevrouw Rasouli-Stalpers terug en zal de heer de Hond officieel met pensioen gaan.

De heer de Hond heeft met plezier de afgelopen jaren gewerkt als tandarts en wil zijn patiënten bedanken voor de fijne samenwerking en wenst iedereen alle goeds toe.Delen

Informatie

Geplaatst
19 oktober 2022

Onderwerp(en)
Algemeen
Uitgelicht
Zet u ook een stap naar gezonder leven?
Zet u ook een stap naar gezonder leven?
Geplaatst: 26 januari 2023

We willen allemaal plezierig en gelukkig ouder worden. Een gezond leven helpt daarbij. Voor iedereen betekent een gezond en prettig leven wat anders. We hebben allemaal onze eigen uitdagingen en wensen. Welke stap zet u naar een gezonder leven? Om u daarbij te helpen is de site www.destapnaargezonder.nl gelanceerd.

Overleven na overlijden – 6 daagse voor weduw-ouders
Overleven na overlijden – 6 daagse voor weduw-ouders
Geplaatst: 12 januari 2023

Uw partner is overleden, u blijft achter met uw kind(eren). Hoe weeft u dit verlies in uw leven? En hoe doen uw kinderen dat? Hoe veranderen de dynamieken in het gezin? In duizenden contexten van het dagelijks leven is uw verlies voelbaar en zoekt u een nieuwe weg.

Op een makkelijke en leuke manier ‘gezonder leven’?
Op een makkelijke en leuke manier ‘gezonder leven’?
Geplaatst: 6 januari 2023

Schrijf je in voor 1 van de leefstijl cursussen van de stichting Eindhoven Vitaal!

Gezellig in beweging met gratis sportadvies
Gezellig in beweging met gratis sportadvies
Geplaatst: 14 december 2022

Bij Eindhoven Sport willen we graag alle Eindhovenaren in beweging krijgen en houden. Daarom biedt Eindhoven Sport gratis beweegadvies aan.

Bekendmaking nieuwe naam
Bekendmaking nieuwe naam
Geplaatst: 25 november 2022

SGE en zorggroep DOH gaan vanaf 1 januari 2023 samen verder. Dat gebeurt natuurlijk onder een nieuwe naam!

Digitaal Dichtbij
Digitaal Dichtbij
Geplaatst: 24 november 2022

Via MijnGezondheid.net (online) en via de MedGemak app (mobiel) kunt u makkelijk en snel met ons in contact komen.