Schrijf je in voor 1 van de leefstijl cursussen van de stichting Eindhoven Vitaal!

Eindhoven Vitaal zet zich in om de gezondheid van wijkbewoners te helpen verbeteren door het geven van leefstijltrainingen. Vanaf februari 2023 wordt in verschillende buurthuizen in Eindhoven de cursus ‘Gezonde leefstijl’ georganiseerd. In 6 bijeenkomsten worden de thema’s gezonde voeding, meer bewegen, omgaan met stress en lekker slapen in kleine haalbare stapjes aangeleerd. De kosten bedragen € 25,00 voor het hele traject wat ongeveer 4 maanden duurt. Mocht je deze € 25 niet kunnen betalen, maar wil je toch deelnemen? Geen probleem, schrijf gewoon in en geef dat even aan bij je inschrijving. Er zullen verder geen vragen worden gesteld en je mag toch gewoon deelnemen.

De cursussen worden gegeven in Vaartbroek (ma morgen), Stratum (di avond) en Gestel (do middag). Aanmelden kan op www.eindhovenvitaal.nl of via mail naar info@eindhovenvitaal.nl. Geef dan ook even aan naar welke locatie en tijd je voorkeur uitgaat. Je ontvangt dan per mail nadere informatie over tijden, betaling e.d..

Schrijf snel in; er zijn slechts 20 plaatsen per cursus beschikbaar.


Delen

Informatie

Geplaatst
6 januari 2023

Onderwerp(en)
In uw wijk
Uitgelicht
De laatste corona-adviezen – het (zelf-)test- en isolatieadvies – vervallen
De laatste corona-adviezen – het (zelf-)test- en isolatieadvies – vervallen
Geplaatst: 20 maart 2023

Bij griep- en verkoudheidsklachten is het nog steeds belangrijk om alert te blijven, of die nu het gevolg zijn van het coronavirus of niet...

Het juiste telefoonnummer
Het juiste telefoonnummer
Geplaatst: 1 maart 2023

Het juiste telefoonnummer om het gezondheidscentrum Stroomz Orion telefonisch te bereiken..

Bereikbaarheid tijdens de voorjaarsvakantie
Bereikbaarheid tijdens de voorjaarsvakantie
Geplaatst: 16 februari 2023

Van 20 t/m 24 februari is Stroomz in de ochtend tot 12.30 uur te bereiken voor de standaard huisartsenzorg. From February 20th to 24th, our healthcare centers are availabe for regular care till 12.30 pm.

Jongvolwassenen kunnen zich in 2023 kosteloos vaccineren tegen het HPV virus
Jongvolwassenen kunnen zich in 2023 kosteloos vaccineren tegen het HPV virus
Geplaatst: 14 februari 2023

Begin 2023 ontvangen 1,3 miljoen jongvolwassenen de uitnodiging voor vaccinatie tegen het humaan papillomavirus (HPV). Het gaat om zo’n 900.000 mannen en 400.000 vrouwen die geboren zijn tussen 1 januari 1996 en 31 december 2003.

Nieuws van de Cliëntenraad
Nieuws van de Cliëntenraad
Geplaatst: 6 februari 2023

Wij hebben als nieuw samengestelde cliëntenraad van Stroomz onze eerste reguliere vergadering gehad. Voor een deel van ons, de leden van voorheen de cliëntenraad van SGE met een nieuwe bestuurder, voor de leden van voorheen de PAR van DOH een oude bekende.

Zet u ook een stap naar gezonder leven?
Zet u ook een stap naar gezonder leven?
Geplaatst: 26 januari 2023

We willen allemaal plezierig en gelukkig ouder worden. Een gezond leven helpt daarbij. Voor iedereen betekent een gezond en prettig leven wat anders. We hebben allemaal onze eigen uitdagingen en wensen. Welke stap zet u naar een gezonder leven? Om u daarbij te helpen is de site www.destapnaargezonder.nl gelanceerd.