Jongvolwassenen ervaren regelmatig prestatiedruk. Ze voelen druk om aan verschillende verwachtingen te voldoen. Goede cijfers, online aanwezigheid, een sociaal leven… Die sociale verplichtingen, groepsdruk én prestatiedrang zijn niet altijd even gezond. Ze mogen daarom best vaker even denken: Ik moet himmel niks!

DE STAP naar gezonder lanceerde een campagne gericht op het verminderen van prestatiedruk in de 15 gemeenten van Eindhoven De Kempen. Met deze campagne willen ze onder jongvolwassenen bewustwording creëren dat niet altijd alles hoeft en dat het goed is om even een moment voor jezelf te nemen. De campagne loopt van vrijdag 10 november t/m vrijdag 1 december.

Op de website www.ikmoethimmelniks.nl kunnen jongvolwassenen testen hoeveel prestatiedruk zij ervaren. Na de test kom je bij het aanbod van DE STAP naar gezonder terecht waar je praktische tips kunt vinden om minder druk te ervaren

Een herkenbaar thema voor jou of iemand in je omgeving? Neem een kijkje op www.ikmoethimmelniks.nl en doe de test!

Delen

Informatie

Geplaatst
22 november 2023

Onderwerp(en)
In uw wijk
Uitgelicht
STORING  APOTHEEK – TELEFONISCH NIET BEREIKBAAR
STORING APOTHEEK – TELEFONISCH NIET BEREIKBAAR
Geplaatst: 1 maart 2024

Onze Stroomz apotheken ervaren momenteel een storing in het telefonie platform, waardoor we niet bereikbaar zijn. Er wordt hard gewerkt aan een oplossing, excuses voor het ongemak.

Veiligheidsregels
Veiligheidsregels
Geplaatst: 12 februari 2024

We behandelen uw medische hulpvraag met zorg en respect, en we vragen u hetzelfde te doen met onze hulpverleners en andere patiënten.

Informatie bevolkingsonderzoek borstkanker Eindhoven
Informatie bevolkingsonderzoek borstkanker Eindhoven
Geplaatst: 8 februari 2024

Bevolkingsonderzoek Nederland is een screeningsorganisatie die in opdracht van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM), het bevolkingsonderzoek borstkanker, baarmoederhalskanker-, en -darmkanker organiseert.

Nieuwe inlogmethode Spreekuur.nl
Nieuwe inlogmethode Spreekuur.nl
Geplaatst: 23 januari 2024

Vanaf woensdag 31 januari verandert de inlogmethode van Spreekuur.nl. Op dit moment logt u in met uw e-mailadres en persoonlijke wachtwoord. Vanaf 31 januari 2024 stappen ze over op een veiligere manier van inloggen, namelijk het inloggen met DigiD.

Veranderingen in huisartsenpraktijk Stroomz Orion vanaf 1 januari
Veranderingen in huisartsenpraktijk Stroomz Orion vanaf 1 januari
Geplaatst: 23 januari 2024

Met ingang van 1 januari is mevr. C. Hermans niet langer werkzaam als huisarts in onze praktijk. Alle patiënten zijn nu ingeschreven bij de praktijk van dhr. Vendrig of dhr. Dijksterhuis. In beide praktijken zijn vaste waarnemers werkzaam om de zorg te verlenen.

Roel Aleva lid Raad van Toezicht Stroomz
Roel Aleva lid Raad van Toezicht Stroomz
Geplaatst: 4 januari 2024

De Raad van Toezicht (RvT) van Stroomz heeft besloten tot de benoeming van de heer Roel Aleva als lid RvT Stroomz per 1 januari 2024.